NAVIGERAR TILL RÄTT PLATS MED PRECISION

Navigation kan ske med olika teknik. Lasernavigering mot reflektorer är vanligast, men navigation mot magnetslingor eller magnetpuckar är också effektiva metoder. Man kan även navigera med naturlig navigation där trucken lär sig känna igen sin omgivning och navigerar efter fasta referenspunkter.

Vi hjälper till att välja rätt navigationsmetod efter era förutsättningar eller kanske till och med en kombination av teknik för att lösa uppgifter optimalt i olika områden.

Världsledande partner

Vi är Kollmorgen-partners och använder Kollmorgens NDC Solutions för att navigera våra Production Butlers. Kollmorgen är världsledande när det gäller navigation för AGV-er och är en nära och viktig samarbetspartner för oss på Front AGV. Deras center för utveckling ligger i Göteborg/Mölndal, 300 meter från vårt kontor, där kan vi testa funktioner och visa AGV:er i rörelse. Hör av er om ni önskar göra ett gemensamt referensbesök hos oss och Kollmorgen så bokar vi in ett tillfälle.

Ta reda på mer om Kollmorgen här

BEPRÖVAD OCH ROBUST MEKANIK – KOMPETENT TRUCK I LITEN FÖRPACKNING

Det räcker dock inte för en AGV att vara smart, den måste vara stark och uthållig också.

Skelett och muskler i vår truck utgörs av välbeprövade standardkomponenter och byggs i nära samarbete med en leverantör med 60 år i truckbranschen och mer än 1000 levererade truckar. Det ger den kompetens och kunnande som behövs för att i grunden bygga en riktigt rejäl truck – i vårt fall förpackad i en liten förpackning.