Våra kunder

Vår bakgrund är automation och vårt moderbolag 3Button Group har levererat automation och robotlösningar till kunder i de flesta branscher under många år. Vi tar med oss all denna erfarenhet och de höga krav vi alltid ställt på användarvänlighet och hög tillgänglighet när vi nu också levererar AGV-system.

 

VEM BEHÖVER EN PRODUCTION BUTLER?

Våra kunder har ofta redan automatiserat sin produktion. Oavsett om det handlat om formsprutor till plastindustrin, CNC-maskiner i verkstadsindustrin eller att packa livsmedelsprodukter så är det robotar och automation som ser till att få jobbet gjort!

Nästa steg är att automatisera hela materialflödet från produktion och hela vägen ut till lager och lastkaj. Det är automation som knyter ihop flödet och som ger full kontroll och precision av hela produktionsflödet.

Vår Production Butler kommer alltid i rätt tid, är alltid redo och den flyttar last med precision och med ökad säkerhet. Dessutom knyter den ihop informationsflöden – ser till att pallar blir rätt märkta, återrapporterar till affärssystem och lagersystem. Den är spindeln i logistiknätet!

Production butler lastad med pall

NÄR VI GÖR STÖRST SKILLNAD TRIVS VI ALLRA BÄST

Vårt kunnande är brett när det gäller produktion och automation. För oss är AGV:er nästa steg i automationsprocessen där hela produktionsflödet i en hel produktion kan knytas samman. Vår Production Butler finns där för att betjäna, serva och assistera – allt för att förbättra OEE och flödet i produktion. När vi tänker AGV tänker vi samtidigt Automation.

Vi hjälper gärna till när det gäller att se till helhet och få AGV:erna att på bästa sätt passa in och komma till största möjliga nytta. Behöver vi komplettera med annan automation för att få det att fungera gör vi gärna det också. Att se till helheten gillar vi, för då gör vi störst skillnad.