TA SIG FRAM – RÄTT AGV PÅ RÄTT PLATS

Vi har utvecklat en AGV för att kunna ta oss fram på små ytor och kunna röra oss smidigt i en tight produktionsmiljö. Lyftkapacitet och övrig mekanik har begränsats till max 1500kg och då har konstruktion och chassi kunnat anpassas till denna hanteringsvikt. Resultatet är en AGV som hanterar 2 meter breda truckgångar och som har liten svängradie. Vi klarar samtidigt att lyfta lätta laster ända upp till 4,9 meter när pallar ska ställas i pallställ.

SAMARBETET MED ABB KOMPLETTERAR VÅRT ERBJUDANDE

Vår Production Butler passar dock inte för alla applikationer, ibland vill man ha en ryggbärande AGV som jobbar under lasten och ibland behövs en AGV som klarar tyngre pallar. I dessa fall samarbetar vi med ABB.

ABB förvärvade ASTI Mobile Robotics i juli 2021. ASTI är en världsledande leverantör av AGV:er och AMR:er – vilka vi på Front AGV nu kan erbjuda genom vårt partnerskap. Genom ASTI har vi därmed tillgång till ett komplett utbud av AGV:er i alla storlekar och för alla möjliga applikationer. AGV:erna från ABB kan integreras med andra vagnar som en del av helhetslösningen, och därigenom navigera med samma navigationssystem och styras från samma styrsystem – däri även vår egen Production Butler från Front AGV.